Публікації

Показано дописи з січень, 2015

"Перша ластівка" в «English123»

Зображення
Вивчити англ ійську мову в бібліотеці можна швидко, легко, просто та зовсім безкоштовно завдякм мультимедійному підручнику « English123 » .  За допомогою курсу можна  здобути усі мовні навички, розширити свій словниковий запас, вивчити граматику,  писати і правильно вимовляти!  На даний час курс відвідують 43 людини. Серед усіх учасників можна виділити Сидорову Марію, працівника нашої книгозбірні, бібліотекаря  II   категорії, яка опрацювала  1-рівень даного курсу, набравши 99% балів та отримала сертифікат. З чим ми, ПЧІЛКИ-ПОЛІГЛОТИ,  її РАДО ВІТАЄМО!!!!!   Приєднуйтесь до нас і Ви. Адже кожен учасник, який закінчить курс, зможе не тільки порозумітися на комунікативному рівні, але й отримати сертифікат в разі правильного виконання більше 80% завдань одного рівня.

Вшанування Тадеуша Костюшка у волинському краєзнавчому музеї

Зображення
Сьогодні у Волинському краєзначому музеї відбувся тематичний вечір до 269-ї річниці від дня народження Тадеуша Корстюшка – видатного війського і політичного діяча Речі Посполитої і США, національного героя Польщі, США, Литви, Білорусії, організатора польського повстання 1794 року проти російської тиранії. Організатори імпрези - члени товариства польскої культури ім. Тадеуша Костюшка, працівники Волинського краєзнавчого музею. Відділ документів іноземними мовами долучився до вшанування цієї особистості планетарного масштабу книжковою виставкою «Польський Прометей». У двох розділах якої розміщено літературу про біографію Костюшка та шляхи звитяги. Про життєвий шлях Тадеуша Костюшка розповіла завідувач музею історії Луцького братства Олена Бірюліна.  Хор «Волинська пані» проспівав в’язанку польських народних пісень.

«Обійми мене… обійми мене… обійми…»

Зображення
Автор відеоролика Олександр Іванюк. Висадка "бібліотечного десанту" для здійснення обіймів Сьогодні у світі відзначають день обіймів. Наша книгозбірня також не залишилася осторонь цього свята. За ініціативи відділу документів іноземними мовами, у нашій бібліотеці пройшов флешмоб. Бібліотечна молодь вийшла на головну вулицю міста аби подарувати перехожим шматочок свого тепла та рекламки з логотипом нашої книгозбірні. У відповідь вони отримали щирі посмішки, які освітили такий похмурий день. Обійми приємні у будь-якому віці Коли гарний хлопець, то й обійми гарячі :)