«Windows go biking» стартував у Тернополі


Олена Пишнюк - керівник ІЦ «Вікно в Америку» взяла участь Всеукраїнському флешмобі «Windows go biking», який успішно стартував 22 квітня в Тернополі.
Цей флешмоб є результатом виграного гранту керівниками інформаційних центрів з п’яти областей: Волинської, Дніпропетровької, Полтавської, Тернопільської та Хмельницької. У ньому взяли участь не тільки керівники центрів, а й читачі бібліотеки – учасники Клубу спілкування англійською мовою та Клубу граматики англійської мови для початківців.
Впродовж двох годин вони їздили по зелених зонах Тернополя, спілкувалися з перехожими, популяризували діяльність центру та здоровий спосіб життя. Орієнтовний метраж велопробігу 6 кілометрів. Флешмоб стартував від Тернопільської обласної бібліотеки для молоді, а завершився на Острівку Кохання плетінням «павутини дружби».




Окрім того, Олена Пишнюк виступила з презентацією цікавих заходів, що проводить наша книгозбірня. Зацікавленість у присутніх викликав флешмоб "Обійми мене, обійми мене, обійми..." , який ініціював відділ документів іноземними мовами
 Луцьк – наступне українське місто, яке буде у травні вітати учасників флешмобу «Windows go biking».


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Переклади Олени Пчілки

Бібліотека Луї Нюсера, Ніцца, Франція

"Бібліотечна гутірка" про улюблені книги