вівторок, 19 травня 2020 р.

Іоанн-Павло ІІ - окраса Святого Престолу


Буремна історія ХХ століття – історія непересічних людей, що змінювали не лише народи й континенти, а й ставали символами вічного Добра і Зла. Хтось із них заходив в історію по-злодійськи, як Гітлер чи Сталін, хтось вламувався вихором, торнадо, зносячи все на своєму шляху, навіть самого себе, як Ленін. Хтось потрапляв на її сторінки в інтелектуальній боротьбі, як Маргарет Тетчер.





 Іоанн-Павло ІІ увійшов в історію працею, служінням, вірою і навчанням. 2020 рік у Польщі проголошено Роком Святого Іоанна-Павла ІІ, Папи Римського, який займає особливе місце не тільки в Історії Польщі та Європи. Вчора, 18 травня  2020 року виповнилося 100 років від дня народження цієї видатної особистості світового масштабу.











На відзначення цієї дати працівники відділу документів іноземними мовами онлайн, через програму ZOOM, провели годину історичного портрету Іоанна-Павла ІІ , яка мала назву «Окраса Святого Престолу». На ній йшлося про нелегкий життєвий шлях Папи, про його чудове почуття гумору, яке не раз ставало йому в пригоді. Сценарій написала та створила слайдопоказ Марія Лавренюк – провідний бібліотекар відділу документів іноземними мовами, можливість провести імпрезу через  ZOOM працівники відділу мали завдяки Катерині Веремчук - провідному бібліотекареві цього ж відділу. Вели імпрезу О.Кириченко та М.Лавренюк.



Немає коментарів:

Дописати коментар