І знову зустріч зі США






21 червня 2012 року о17 год. у ІЦ «Вікно в Америку» відбувся черговий телеміст зі США. На ньому обговорювалися питання міжкультурної комунікації та освіти.
Робочою мовою була українська.





Запрошені з американської сторони -Ельвіра Кізілова і Людмила Мельник.
Ельвіра Кізілова навчається у аспірнтурі на факультеті державного управління в Університеті Арканзасу і очолює кафедру іноземного співробітництва та іміджевої політики.
Людмила Мельник у 2010-2011 рр. працювала координатором Корпусу Миру США в Україні (TEFL та розвитку молоді), а також у якості посередника, координатора і перекладача в різних культурних програмах, як в Україні так і за кордоном (USUF, міст-побратимів, Відкритий світ, CDC).



На телемості були присутні вчителі місцевих шкіл, викладач Волинського Національного університету та бібліотекарі ВДОУНБ ім. Олени Пчілки, які зібралися в ІЦ "Вікно в Америку" аби поспілкуватися про спільне та відмінне у американській та українській освіті і культурі, міжкультурні та освітні обміни.

Завдяки презентації американської сторони, усі присутні мали змогу  обговорити позитивні
сторони та проблеми глобалізації, що є невід’ємною складовою життя наших народів. А знання з міжкультурної освіти та комунікації допоможуть нам краще зрозуміти, американський спосіб життя. Адже кожна людина є особистістю і може внести позитивні зміни в суспільство.













Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Переклади Олени Пчілки

Бібліотека Луї Нюсера, Ніцца, Франція

"Бібліотечна гутірка" про улюблені книги