Міжнародний семінар у Києві

Виступ голови УБА Валентини Пашкової
17-18 лютого у Києві відбувся Міжнародний семінар «Електронні книги і рідери в бібліотеці: досвід використання». Його проводили Гете-Інститут в Україні та українська бібліотечна асоціація. На ньому виступили Клаус Петер Хомес (Німеччина) – керівник відділу розширення фондів, предметизації та професійної інформації Державної бібліотеки (м. Дюсельдорф)., Валентина Пашкова – координатор програми «Американські центри» Посольства США в Україні, віце-президент УБА та інші.
На семінарі велася предметна розмова про використання електронних книг у бібліотеках Німеччини, про перші досвіди роботи з рідерами у бібліотеах України, проблеми їх використання та облікування.
Олена Пишнюк ділиться досвідом з використання інформаційних технологій 

На семінарі були присутні понад 60 учасників не тільки з України, а й з Грузії, Казахстану. Нашу книгозбірню представляла керівник ІЦ «Вікно в Америку». Олена Пишнюк. Від учасників семінару, виступаючих було троє, серед них – наша колега, яка поділилася своїм досвідом з використання інформаційних технологій у ІЦ «Вікно в Америку», що знаходиться у нашій книгозбірні.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Переклади Олени Пчілки

Бібліотека Луї Нюсера, Ніцца, Франція

"Бібліотечна гутірка" про улюблені книги