Читай - формат немає значення

30 вересня біля пам’ятника Тарасові Шевченку, за ініціативи головної книгозбірні нашої області та з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек, відбувся флешмоб  під назвою «Читай – формат немає значення». У ньому взяли участь бібліотекарі трьох обласних бібліотек, члени обласної організації національної спілки письменників України, студентська та учнівська молодь міста.
Владик Марчук і Наталія Гранич



Імпрезу поезією «Заповіт» розпочав шестирічний Владик Марчук з с. Гайове Ківерцівського району, що зайняв друге місце на конкурсі читців, з нагоди 200-річчя від дня народження Т.Шевченка.
Ведуча - Наталія Гранич, директор обласної бібліотеки для дітей, член обласної організації національної спілки письменників України, привітала присутніх з Всеукраїнським днем бібліотек. Звучала поезія Шевченка й у виконанні директора обласної бібліотеки для юнацтва, заслуженого працівника культури України Марії Мах, яка також привітала колег з професійним святом. Поезію Кобзаря читали наші волинські письменники Ігор Ольшевський та Василь Гей. 

Ольга Кириченко читає "Кавказ"
Пчілки-поліглоти також долучилися до дійства. О.Кириченко - завідувач відділу документів іноземними мовами  прочитала уривок з поеми «Кавказ», яка є такою актуальною в нашому буремному сьогоденні, коли російський окупант плюндрує землю України.
Бібліотека - територія єдності
По закінченню флешмобу працівники бібліотек області з літер виклали рядки: «Бібліотека – територія єдності




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Переклади Олени Пчілки

Бібліотека Луї Нюсера, Ніцца, Франція

"Бібліотечна гутірка" про улюблені книги