Зі святом вас, книжкові берегині!

Привітання від О.Пирожика
Сьогодні, у переддень Всеукраїнського дня бібліотек, який ось уже увісімнадцяте відзначається в нашій країні, працівників нашої книгозбірні та біліотечну спільноту області прийшли привітати поважні гості: перший заступник голови Обласної ради Олександр Пирожик, начальник управління культури облдержадміністрації Валерій Дмитрук та голова обкому профспілки працівників культури України, заслужений працівник культури України Ярослав Корнелюк.
Валерій Дмитрук нагороджує бібліотекарів
Теплі слова, які прозвучали в адресу бібліотекарів, «підкріпилися» похвальними грамотами та подяками за благородну місію, служінння суспільству, яку гідно несуть на своїх тендітних плечах книжкові берегині. Їм тепло подякували й за активну громадянську позицію та допомогу героям, що захищають нашу державу на Сході: зібраними  коштами, бібліотечками, плетінням маскувальних сіток, надсиланям продовольчих посилок. І це все задля того, аби ця страшна війна швидше закінчилася, й до рідних домівок повернулися наші герої.
Ведуча урочистості О.Кириченко
Пчілки-поліглоти приєднуються до привітань. Ми зичимо усім мирного неба, міцного здоров’я, достатку, процвітання. Нехай віра, надія, любов і мудрість завжди живуть у ваших душах і серцях.




Зі святом вас, шановні колеги!


Вітання від викладачів музичної школи №1


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Переклади Олени Пчілки

Бібліотека Луї Нюсера, Ніцца, Франція

"Бібліотечна гутірка" про улюблені книги