«Америка очима користувача інформаційного центру «Вікно в Америку»»

«Америка очима користувача інформаційного центру «Вікно в Америку»», - має назву виставка художньої фотографії, що відкрилася сьогодні у вестибюлі, перед відділом документів іноземними мовами за кошти гранту Посольства США в Україні. ЇЇ автор – Євген Іванович Тандура – «морський вовк» і фотохудожник. А ідея фотовиставки належить керівнику ІЦ «Вікно в Америку» Олені Пишнюк.
Євген Іванович надзвичайно інтелігентна і шляхетна людина з хорошим почуттям гумору. Серед його захоплень – Історія, мистецтво, класична музика, література. Він є нашим читачем з 1974 року.
Євген Іванович родом з мальовничої Полтавщини. Закінчив Одеське морське училище та Одеську морську академію. Навчався у Нью-Йоркському інституті Фотографії. Завдяки професії, мандрував усіма океанами і побував на всіх материках, окрім, Австралії. Свої враження переклав на фотоплівку. Його фото архів просто вражаючий: 10.000 негативів!
Фотографії, що експонуються на виставці, зроблені під час контракту, підписаного 2002 року. Коли у складі міжнародного екіпажу судна «Сан-Адмірал» відвідав Сполучені Штати Америки. На фото зображено порти Х’юстон  (штат Техас) та Нью-Орлеан (штат Луїзіана).
Своїми цікавими та дотепними розповідями Євген Іванович буквально приворожив жіноцтво, що було присутнє на відкритті виставки.



Ведуча імпрези - О.Кириченко подякувала гостеві за цікаву зустріч та побажала не розтратити крилатості та юності у серці та висловила сподівання на нові зустрічі, адже у його доробку не тільки фотографії, а й три книги спогадів, що чекають на спонсорську допомогу в виході до читача. 



 
 


 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Переклади Олени Пчілки

Бібліотека Луї Нюсера, Ніцца, Франція

"Бібліотечна гутірка" про улюблені книги