English Kids Club!

 

Вчора, 28 лютого в інформаційному центрі "Вікно в Америку" вкотре відбувся клуб з англійської мови для дітей. На клубі діти  активно і плідно попрацювали: бавилися в ігри, співали пісні, складали діалоги, вивчили "adverbs of manner"(well, carefully, badly, slowly, happily, quietly, quickly etc.) та намагалися застосовувати їх у вправах, діалогах. Таким чином, дізнавалися, якомога більше, про дії однин одного: хто що  любить робити і як він це виконує. Наприклад: Nika swims well, but she draws badly". 

   


   Окрім того, спілкувалися на тему "I like hiking", вивчили нові слова (laptop, binoculars,compass, can opener, torch etc.) та розмовляли про любов до природи, і про  піші прогулянки, які гарно впливають на здоров'я та самопочуття людини.

  


   Інформаційний центр "Вікно в Америку" - це творче, позитивне та сприятливе до навчання через гру середовище, де діти з великою активністю намагаються розвивати вміння спілкуватися англійською мовою у будь - яких життєвих ситуаціях. А ми, в свою чергу, намагаємося напрацювати систему, завдяки якій, англійська стане частиною їхнього повсякденного життя.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Переклади Олени Пчілки

Бібліотека Луї Нюсера, Ніцца, Франція

"Бібліотечна гутірка" про улюблені книги