Бажання вивчити іноземну мову не має вікових бар'єрів

У Волинській ОУНБ ім. Олени Пчілки знову за шкільну лаву сіли користувачі, аби  розпочати новий етап з вивчення англійської мови для початківців. Окрім того, стартував й новий проект: «Німецька мова для початківців».  На першому занятті з англійської мови «не було де яблуку впасти».


Було дуже приємно спостерігати велику аудиторію людей не тільки різного віку та професій: юристи, лікарі, музейні працівники, учні, студенти, вчителі, робітники  але й різних освітніх рівнів, яких об’єднало бажання вивчити іноземну мову. Адже, як гласить народна мудрість: «Скільки ти знаєш іноземних мов, стільки разів ти людина». Окрім того, бажання вивчити англійську мову, привело у стіни нашої книгозбірні й наших захисників та їх сім’ї.

Найменший "школярик" з мамою
Курси орієнтовані на людей які не знають іноземної мови взагалі, але б хотіли отримати базові та елементарні навички її вивчення.  Це курси для тих, хто потребує іноземні мови у їх щоденній роботі, кому знання іноземної мови полегшить пошуки в інтернеті, для всіх тих хто незалежно від віку, освіти та професії просто хоче вивчати іноземну мову.
Користувачів «підкупає» й те, що курси у нашій книгозбірні є безкоштовними, а проводить їх провідний бібліотекар відділу документів іноземними мовами Марія Лавренюк, яка вже має досвід у цій справі. 

Керівник курсів Марія Лавренюк

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Переклади Олени Пчілки

Бібліотека Луї Нюсера, Ніцца, Франція

"Бібліотечна гутірка" про улюблені книги