Сяє зоря Вифліємська

25 грудня у відділі документів іноземними мовами відкрилася виставка «Сяє зоря Вифліємська» присвячена Різдву Христовому у світі.
Різдво – це особливе релігійне свято, що наповнює людські серця теплом і милосердям. Воно відзначається у різних країнах світу на честь народження Божого Сина, що викупив гріхи людей своєю смертю. Жодне інше свято не здатне настільки об’єднати людей як Різдво Христове. Цей казковий день прийнято зустрічати в колі сім’ї і близьких друзів. Усі християни світу святкують цей день, як одне з головних свят у році. Різдвяні традиції передаються з покоління в покоління, несучі в собі весь сенс всеосяжної любові Христової.

Наша виставка має 3 розділи.
Перший розділ має назву «Книга книг». Розділ містить першоджерела німецькою та англійською мовами, з яких читач може дізнатися усе про Різдво.
Другий розділ – «Пригоди різдвяної ночі у світі».У цьому розділі знаходяться книги англійською і німецькою мовами, де розповідається про святкування Різдва у різних частинах світу, про їхні традиції та святкування.
Третій розділ – «По всьому світу стала новина». Саме тут розміщенні колядки, різдвяні пісні та поезія про Різдво, написанні польською, румунською, англійською та німецькими мовами. Також наша виставка має диск з чудовими польськими колядками.
Усіх бажаючих запрошуємо відвідати нашу книжкову виставку.





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Переклади Олени Пчілки

Бібліотека Луї Нюсера, Ніцца, Франція

"Бібліотечна гутірка" про улюблені книги