Англійська - це весело, цікаво!

     У глобалізованому суспільстві особливо важливого значення набувають засоби комунікації. Все більшої актуальності набуває проблема вивчення іноземних мов. Тому у відділі документів іноземними мовами ВДОУНБ імені Олени Пчілки відбулося відкриття виставки «Англійська – це весело, цікаво!». Виставка цікава тим, що містить різні носії інформації серед них: книги, DVD диски та різноманітні ігри.






 
    Головним джерелом знань з давніх часів є книга. Книга розвиває кругозір читача, створює переконання, виховує почуття, сприяє вихованню характеру. На нашій виставці представленні найбільш цікаві та інформативні книги.
  









   
       Ігри доповнюють традиційні способи навчання, завдяки ним вивчати мову весело, цікаво та захоплююче. Мабуть Вас цікавить чим корисні настільні ігри стануть для Вас? По перше, вони збагачують словниковий запас. Пояснення значення слів або завдання де Ви маєте показати слово за створення асоціацій до слів, принесуть Вам значну користь. По друге, це розвиток мислення. Саме настільні ігри навчать Вас мислити іноземною мовою, тому що в грі має бути швидко, вибір відповідного слова чи прийняття рішення. По третє, розвиток уваги, що не менш важливо при вивченні мови. Ви маєте бути уважним та слухати відповіді інших, це покращить Вашу увагу, навчить помічати помилки в процесі мовлення та додати більше впевненості. 

  

    По четверте, настільні ігри сприяють розвитку мовних навичок. Якщо Ви маєте проблему з психологічним бар’єром та боїтесь розмовляти, то завдяки настільним іграм створюється дружня атмосфера де Ви забуваєте, що це навчання.

  

   
   Існує іще один ефективний спосіб вивчення англійської – це перегляд фільмів, мультфільмів та серіалів. Жива, яскрава мова, дотепні ідіоми і жарти – саме те, що Вам потрібно для красивої розмовної мови! Сьогодні існує безліч цікавих фільмів здатних підвищити Ваш мовний рівень. На нашій виставці представленні лише декілька з них.









   
    Відвідайте нашу виставку та переконайтесь, що від процесу вивчення мови можна отримати задоволення і згодом Ваша англійська звучатиме неймовірно.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Переклади Олени Пчілки

Бібліотека Луї Нюсера, Ніцца, Франція

"Бібліотечна гутірка" про улюблені книги