понеділок, 23 грудня 2013 р.

Світло Різдвяної Зірки

Сьогодні у відділі документів іноземними мовами відкрито виставку «Світло Різдвяної Зірки». На якій користувач може знайти найрізноманітнішу інформацію про святкування Різдва.
1-й розділ має назву «Христос народився – славімо Його». У ньому зібрано Першоджерела: Новий Заповіт, молитви та вірші релігійної тематики англійською, німецькою та польською мовами.
Рядками з поезії Надії Гуменюк «Колядка над Землею білим янголом летить», названо 2-й розділ виставки, де розміщено ноти та тексти колядок  польською, німецькою, болгарською та румунською мовами. Колядки польською мовою можна прослухати також на  CD-носії. Диск має назву «Najpiękniejsze Kolędy polskie».
У 3-му розділі «Різдво крокує по планеті» - література про особливості відзначення свята у США, Мексиці, Німеччині, Польщі, Франції, тощо.
«Найсмачнішим» є 4-й розділ, який має назву «Смакуймо!» тут можна знайти рецепти різдвяних  польських та українських страв англійською та польською мовами.
 5-й розділ «Святкуймо разом!» зацікавить викладачів іноземних мов, адже у ньому вони мають змогу знайти розробки сценаріїв святкувння Різдва.
Запрошуємо усіх переглянути нашу виставку на якій розміщено документи на будь-який смак.

Немає коментарів:

Дописати коментар