Змініть мову, на якій розмовляєте і ви зміните спосіб мислення.

УкраїнаSpeaking!!!!!
18 лютого працівники книгозбірні вкотре охоче відвідали безкоштовні курси з англійської мови. 
Марія Лавренюк - керівник курсів
На занятті бібліотекарі, разом з керівником курсів Маріє Лавренюк, перекладали граматичні вправи за темою: Possessive Pronouns, повторили прийменники місця і напряму, наказовий спосіб та вічливе прохання (Prepositions of Place and Direction, Imperative and Polite Request).
Активно вчимо діалоги
Заняття було присвячене темі: Seasons and Weather. Ми вивчили нові фрази, вирази, збагатили свій словниковий запас словами: season, hot, warn, harvest, bright, dark, cloudless, spring, summer, autumn, winter, rain, snow and so on…безособовими реченнями: It is cold, warm, rainy, snowy, windy etc.
Кожен отримав домашнє завдання: прочитати текст: Seasons and Weather та вміти говорити за темою.
Бажаючі вивчити англійську мову - різного віку і професій
21 лютого користувачі бібліотеки – любителі англійської мови вчергове зібралися на заняття. Повторили граматичний матеріал за темою «Present Indefinite Tense»  та перекладали. Вивчили тему: «Числівник» (Numerals) та ознайомилися з новою розмовною темою «Shopping and shops». Слухачам курсу дуже сподобалося розмовляти за темою, уявляти себе в магазині, супермаркеті, на базарі та вчитися складати діалоги за темою спонтанно.
Стало в пригоді й вивчення нової лексики: shop-assistant, buyer, bakers shop, grocers shop, market footwear and so on. Слухачі курсів прочитали нові тексти та діалоги за темою «Sopping».Окрім того, перекладали вправи, відповідали на запитання, розповідали про свій останній візит до магазину.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Переклади Олени Пчілки

Бібліотека Луї Нюсера, Ніцца, Франція

"Бібліотечна гутірка" про улюблені книги