Хто не знає жодної іноземної мови - не знає й власної


Бібліотекарі охоче відвідують курси англійської мови та роблять перші успіхи. Роблять спроби не лише сприймати мову на слух, а й правильно, з вимовою, читати.
На занятті детальніше закріпили тему ”The Noun”, повторили артиклі, особові та вказівні займенники, перекладали. Окрім того, вивчили дієслово “to be” та його вживання в реченні, в залежності від особи, його запитальну та заперечну форми.  Вчилися читати текст “My Family”, відповідали на запитання.





Наприкінці заняття кожен зробив спробу розповісти англійською мовою про себе, своїх рідних та своє оточення.
Україна Speaking!!!











А 6 лютого в ІЦ «Вікно в Америку» відбулося чергове заняття з курсів англійської мови для користувачів. Приємно, що з кожним заняттям збільшується кількість бажаючих спілкуватися англійською мовою, а отже з’являються нові обличчя.
На занятті повторили тему «Possessive Pronouns», перекладали з англійської на українську, повторили типи запитань та виконали граматичні вправи. Окрім того, розповідали про себе, складали діалоги, вивчили нову тему «Present Continuous Tense»     та вираз  «to be going to», який вживається для вираження наміру стосовно майбутнього.

Приємно, що люди відвідуючи заняття з англійської, здобувають новий досвід і нові знання!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Переклади Олени Пчілки

Бібліотека Луї Нюсера, Ніцца, Франція

"Бібліотечна гутірка" про улюблені книги