Обласний семінар у нашій книгозбірні



Два дні 29-30 жовтня у стінах нашої книгозбірні працює семінар бібліотекарів області. Перед присутніми з вітанням виступили заступник начальника управління культури облдержадміністрації Валерій Дмитрук та директор нашої книгозбірні, заслужений працівник культури України  Людмила Стасюк.
Найрізноманітніші питання розглядаються на ньому. Зокрема, вчора йшлося про правила списання документів, про ведення каталогів та картотек, а також нагальні проблеми бібліотечної справи області.



Від відділу документів іноземними  слово мала головний бібліотекар відділу, керівник інформаційного центру «Вікно в Америку» Олена Пишнюк, яка розповіла про електронні книги, їх використання, переваги та недоліки.
Бібліотекарі, чи не вперше, мали змогу потримати Kindle в руках, спробувати попрацювати з ними. Головною думкою, що проходила через увесь виступ Олени була думка про те, що не може існувати електронна книга окремо від паперової, хоча у США вже є бібліотека, де зберігаються лише електронні книги; ці книги мають лежати поруч.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Переклади Олени Пчілки

Бібліотека Луї Нюсера, Ніцца, Франція

"Бібліотечна гутірка" про улюблені книги