Головній книгозбірні Волині - 75 років!






Вчора головна книгозбірня Волині відсвяткувала своє 75-річчя!





Нас прийшли привітати представники облдержаміністрації, Луцької міської ради, волинські письменники, члени обласної організації Національної спілки письмеників України, артисти Волинського  обласного академічного музично-драматичного театру ім. Тараса Шевченка ,викладачі ВДУКІМ ім. Ігоря Стравінського та інші поважні гості, які висловили щирі слова подяки бібліотекарям - "книжковим берегиням" головного волинського  храму знань.







































Віднині у нас є й свій гімн. Слова і музику до нього написав Ігор Ольшевський - письменник і журналіст, член обласної організації Національної спілки письменників України. Прозвучав він у виконанні бібліотекаря відділу читальних залів Надії Солохи та студентки ВДУКіМ ім. Ігоря Стравінського.




Директор нашої книгозбірні, заслужений працівник культури України Людмила Стасюк від усього колективу подякувала за теплі слова побажань і висловила свою надію на подальшу плідну співпраю нашої бібліотеки з усіма, хто любить читати, бажає здобути інформацію з будь-яких носіїв, адже "...хто володіє інформацією,той володіє світом!"
 Після привітань поважних гостей, нас піснями українських композиторів привітали студенти інституту мистецтв СНУ ім. Лесі Українки.


Приємно що у цей святковий день було нагороджено й" пчілок-поліглотів". Ми дякуємо за визнання нашої праці й будемо старатися й надалі творчо працювати для нашого читача.

















Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Переклади Олени Пчілки

Бібліотека Луї Нюсера, Ніцца, Франція

"Бібліотечна гутірка" про улюблені книги