Велоекскурсія місцями Лесі Українки

Сьогодні, у переддень Всеукраїнського дня бібліотек, наша книгозбірня розпочала  святкування свого професійного свята відкриттям велопарковки, на яку гроші було презентовано Посольством США в Україні, та велоекскурсією Луцьком по місцях, пов’язаних з родиною Косачів. Це дійство було зініційовано працівниками відділу документів іноземними мовами, зокрема, Оленою Пишнюк - керівником центру «Вікно в Америку» та з радістю підтримано дирекцією нашої книгозбірні.
Наймолодші учасники велопробігу








Наймолодші учасники дійства -семирічний Богдан Рибачук та п'ятирічний Денис Пишнюк, який, власне, й урочисто перерізав стрічку на велопарковці. 
Стартували учасники велоекскурсії від пам’ятника Олені Пчілці. На велосипеди сіли не тільки працівники нашої книгозбірні, а й члени клубу розмовної англійської мови  на чолі з волонтером Корпусу Миру в Україні  - Семом. Знаменно, що у велоекскурсії бере участь й  заступник директора з наукової роботи -  Євгенія Євтушок, яка сказала кілька слів на відкритті велопарковки та біля пам’ятника нашій патронессі. 
Отже, велосипед  у будь-якому віці є джерелом здоров'я та гарного настрою, не дивлячись навіть на те, що  сьогоднішній день велоекскурсантів зустрів рясною "волинською мжичкою".



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Переклади Олени Пчілки

Бібліотека Луї Нюсера, Ніцца, Франція

"Бібліотечна гутірка" про улюблені книги