Вічна пам’ять Героям! Герої не вмирають!


Вчора, 3 жовтня, у відділі читальних залів відбулася презентація книги  «Волинський пантеон. Схід 2014». Це друге, виправлене і доповнене видання цієї книги. Воно, як і перше, вийшло друком у 2015 році. У книзі подано відомості про 105 Героїв нашого часу (у попередньому виданні - 96), що склали голови на сході нашої держави - в зоні АТО, за наше мирне небо та спокійне життя. Автори ідеї та проекту – Олександр Демянюк, доктор історичних наук та  Геннадій Гулько, краєзнавець, заслужений працівник культури України.
Передмову написав генерал-майор у відставці, голова  Волинської обласної організації ветеранів України Олександр Булавін.

Ведуча, директор нашої книгозбірні, заслужений працівник культури України Людмила Стасюк розповіла про структуру обох видань і ту надзвичайну цінність яку вони мають для вшанування пам’яті загиблих наших земляків, а також подякувала усім за сприяння у виході книги, яка так потрібна для виховання підростаючого покоління  патріотами нашої держави.

На імпрезі виступили автори: Олександр Дем’янюк, Геннадій Гулько, Олександр Булавін, Олена Бундак – рецензент видання, кандидат історичних наук, доцент кафедри соціально-гуманітарних наук та суспільних відносин Луцького інституту розвитку людини. Окрім того, Інна Жолоб – представник благодійного фонду «Волинь -2014», який виступив спонсором видання, Дарина Паньків, Мирослав Ватащук та ін.




Прозвучала поезія  Анатолія Поліщука та Світлани Костюк у виконанні працівників відділу документів іноземним мовами Тетяни Болткової та Ольги Кириченко та пісня про Україну у виконанні студентів ВДУКІМ ім. Ігоря Стравінського.

Вічна память Героям! Герої не вмирають!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Переклади Олени Пчілки

Бібліотека Луї Нюсера, Ніцца, Франція

"Бібліотечна гутірка" про улюблені книги