середу, 14 вересня 2011 р.

Ювілей ІЦ "Вікно в Америку"





14 вересня 2006 року в Волинській ДОУНБ ім. Олени Пчілки, при відділі документів іноземними мовами, за сприяння Посольства США в Україні було урочисто відкрито ІЦ «Вікно в Америку». На відкритті були присутні прес-аташе Посольства США в Україні Джордж Саліван, директор центру інформаційних ресурсів Валентина Пашкова академік Микола Жулинський та інші високоповажні особи, що були причетні  до створення та втілення цього проекту. Відтоді минуло вже 5 років.
12 вересня 2011 року ІЦ «Вікно в Америку» святкував свій перший маленький ювілей. На якому виступили викладач ВНУ ім. Лесі Українки Світлана Горбач, волонтер Корпусу Миру, Меліса Крут, координатор центру у 2007-2010рр. Олена Пишнюк, студенти, активні учасники клубу спілкування, директор книгозбірні Людмила Стасюк.
На святі йшлося про те, що центр за ці роки у головній книгозбірні Волині став справжнім куточком США. Адже інформаційний центр – це хороша можливість удосконалювати англійську мову, набувати досвіду в спілкуванні, дізнаватися про історію, культуру США, та й, власне, поєднувати цікаве з корисним.
Усі присутні ознайомилися з роботою центру, цікавим масовими заходами, що проводяться на його базі: вечори, екскурсії, перегляди фільмів, тощо. Присутні гості-викладачі шкіл області, зацікавлено слухали та спостерігали за слайдорядом та відеопоказом різдвяних колядок у ІЦ.
Ведучими були: координатор ІЦ «Вікно в Америку» Юлія Козак та завідувач відділу документів іноземними мовами – Ольга Кириченко.
По закінченні урочистої частини, директор книгозбірні Людмила Стасюк та координатори ІЦ «Вікно в Америку» Олена Пишнюк та Юлія Козак загасили свічку з цифрою 5, що була на святковому торті. Усі бажаючі з задоволенням його скуштували.

Немає коментарів:

Дописати коментар