"Англійська мова для "чайників"

18 січня у відділі документів іноземними мовами стартував безкоштовний курс "Англійська мова для "чайників". До курсу приєднались люди різних вікових категорій: як молодь, так і люди середнього та пенсійного віку, люди різних спеціальностей та освітніх напрямків.
Курс "Англійська мова для "чайників" орієнтований на людей, які не знають англійську мову взагалі, але хотіли б отримати елементарні та базові навики її вивчення. Для тих, кому англійська мова необхідна у повсякденній роботі, кому знання з англійської полегшить пошуки в мережі Інтернет. Для тих, хто незалежно від віку, освіти, професії хочуть навчитись говорити англійською!
Перше заняття було присвячене темі:  «Знайомство», де усі присутні познайомилися та висловили свої побажання: на що звернути більше уваги у вивченні мови. Навчальний процес розпочався з вивчення англійського алфавіту та елементарної фонетики. Набуті знання закріпили вправами, різними мовними ситуаціями, діалогами, які максимально наближені до побутових.

Отже, наша книгозбірня з радістю чекає усіх на безкоштовних курсах з англійської мови у відділі документів іноземними мовами. Бажаємо всім успіху у вивченні англійської мови!!!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Переклади Олени Пчілки

Бібліотека Луї Нюсера, Ніцца, Франція

"Бібліотечна гутірка" про улюблені книги