Україна speaking





День 19 січня у відділі документів іноземними мовами видався багатим на події. В ІЦ «Вікно в Америку» о 17.30 зібралися члени клубу віртуальний мандрівників на засідання клубу  «US Сities Сlub».
Сем розповідає про Сідней

Цього разу, разом з Семом Абрамсом, подорожували Австралією та бавилися у різні лінгвістичні ігри.
Знайомство з Австралією через ігри


Все як у школі
А у відділі документів іноземними мовами стартували курси англійської мови для початківців «Англійська для «чайників». Тут зібралися працівники нашої книгозбірні з різних відділів, аби знову сісти на «шкільну лаву» та розпочати вивчення англійської мови. Знаково, що вивчення англійської мови цікаве і для молоді, людей середнього та пенсійного віку. Окрім того, англійською, хоча б на елементарному рівні, хочуть послуговуватися й ті бібліотекарі, що колись у школі вивчали німецьку та французьку мови.
Вимоглива вчителька англійської мови
З роллю вчительки успішно справилася провідний бібліотекар відділу документів іноземними мовами Марія Лавренюк, яка розпочала навчання присутніх з англійського алфавіту, привітань та елементарних розповідей про себе.
Перші записи у зошит
Наприкінці всі отримали домашнє завдання: вивчити алфавіт та на основі вивчених слів і діалогів вміти розповісти про свою сім’ю, захоплення та роботу.
Списуємо як у справжній школі



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Переклади Олени Пчілки

Бібліотека Луї Нюсера, Ніцца, Франція

"Бібліотечна гутірка" про улюблені книги