Клуб з англійської мови для наймолодших!!!



Вчора, 4 жовтня, в інформаційному центрі «Вікно в Америку» вкотре відбувся Клуб з англійської мови для дітей. На клубі ми з дітками плідно попрацювали. Ми грали велику кількість ігор, таких як “Magic Bottle with words”, “Name your  favourite”, “Prepositions of  time game”, “Hot potatoes”, та просто ігри з м’ячем, співали пісні, вивчили тему “My town”  та обговорювали, що розташовано у нашому місті, складали різноманітні діалоги, робили вправи для закріплення граматики, повторювали Present Continuous і грали гру “What are you doing now ?». Використовуючи мобільний телефон, відгадували загадки і просто дуже
багато розмовляли англійською мовою.

   Наша мета не високі оцінки,як у школі, а вміння учнів спілкуватися англійською у будь-яких життєвих ситуаціях. І ми, в свою чергу, допомагаєм напрацювати систему, завдяки якій англійська стане частиною вашого повсякденного життя. Щоб досягнути цього потрібно зробити прості кроки:

1.       Переконати дітей, що вони можуть знати англійську.

2.       Викликати інтерес (говорити на цікаві теми).

3.       Дати дієві і практичні інструменти.

4.       Поєднати те, що комусь здається непоєднуваним: дисципліну і веселість; активність, розслабленість і чітке вивчення мови.

Можливості дітей безмежні, тому наше завдання, щоб дітям було цікаво, і весело. Наша мета – це багато розмовляти на цікаві дітям теми. І це працює: нас надихають успіхи наших учнів, які не просто можуть розмовляти англійською, але ЛЮБЛЯТЬ її. А ми в сою чергу дуже любимо і поважаєм їх!!!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Переклади Олени Пчілки

Бібліотека Луї Нюсера, Ніцца, Франція

"Бібліотечна гутірка" про улюблені книги