Дитячий клуб з англійської мови!!!


    
   Вчора, 11 вересня на дитячому клубі з англійської мови ми співали багато пісень про дружбу («Один друг мов срібло, а ще один як знахідка – золото!!!), розбирали прийменники «before»(перед)  і «after» у вправах, грали велику кількість словникових ігор, та накопичували бали в грі у вигляді паперових грошей, тренували пам’ять (написавши як умога більше вивчених слів по пам’яті), грали в настільну гру «Місця» і складали речення з прийменниками місця, вивчили нову тему «Домашні обов’язки», і розмовляли про те, що кожен зазвичай робить по суботам, чи полюбляє допомагати своїм батькам по господарству, наприклад пилососити килим чи мити тарілки після обіду або вечері , чи просто допомогти у приготуванні  їжі, і все це звісно англійською мовою.



     Отже,  ми в інформаційному центрі  «Вікно в Америку» точно знаєм, що не можна бути на 100% розумним у справі, якщо ти її не любиш всією душею. Тому, якщо хочеш справді знати англійську – Полюби її!!! А ми в свою чергу допоможемо вам.

   В інформаційному центрі»Вікно в Америку» ми активно займаємось з дітками і вчимо їх розмовляти англійською, віримо у кожного учня, обожнюємо те, чим займаємося і завжди раді допомогти тому, хто цього потребує! 


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Переклади Олени Пчілки

Бібліотека Луї Нюсера, Ніцца, Франція

"Бібліотечна гутірка" про улюблені книги