Екскурсія студентів ЛНТУ ТФК у відділ документів іноземними мовами

 


   

   Сьогодні , 23 лютого у відділ документів іноземними мовами ВДОУНБ імені Олени Пчілки завітали студенти Луцького Національного Технічного Університету, які навчаються на факультеті «Технології легкої промисловості та менеджменту». Працівники відділу надали всю необхідну інформацію про літературу, яка запитується та знаходиться у відділі та розповіли про те, що переважна більшість літератури представлена англійською мовою, без якої зараз аж ніяк не обійтися, тому, що вона є затребуваною у всіх сферах сьогоднішнього життя.

   

   

   Фонд художньої літератури з англійської мови у нашому відділі представлений як в оригінальній так і в адаптованій формі. Адаптована література в нас здебільшого згрупована по рівнях та запитується дуже часто серед учнів та студентів I-II курсів. Це рівні beginner, elementary, pre-intermediate, intermediate, upper intermediate, advanced. Отже саме в нас можете обирати зручний для себе рівень вивчення та вже починати читати художню адаптовану літературу англійською мовою. 


   

   Ще крім адаптованої літератури є художня література представлена мовою оригіналу. В цьому випадку ми пропонуємо нашим користувачам переглянути літературу американських та англійських класиків мовою оригіналу, таких як  J.Austean, Ch. Bronte, Ch.Dickens, A.C. Doyle, J. Galsworthy, E.Hemingway, S.Maugham, etc. Ця література користується великим інтересом серед студентів, які навчаються на факультеті романо – германської філології ВДУімЛУ. Для полегшеного сприйняття тексту в оригіналі ми запропонували студентам звернути свою увагу на двомовні книжки англійською мовою, які також є у нашому відділі. Це так звані Billingual books (двомовні книжки).

       Особливою є колекція книг The Millennium library, яку нам подарувала Британська Рада. Відділ отримав 250 томів світової художньої класики англійською мовою, що користується у читачів великим інтересом.

   

   Ласкаво запрошуємо усіх бажаючих, хто любить вивчати та поглиблювати свої знання з іноземних мов  у відділ документів іноземними мовами ВДОУНБ імені Олени Пчілки!



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Переклади Олени Пчілки

Бібліотека Луї Нюсера, Ніцца, Франція

"Бібліотечна гутірка" про улюблені книги