«Одного разу ви станете достатньо дорослими, щоб знову почати вірити у казки..» (Клайв ЛЬюїс)


«Одного разу ви станете достатньо дорослими, щоб знову почати вірити у казки..», -  зазначав Клайв Льюїс, відомий англійський письменник, диктор, автор всесвітньо-відомої саги «Хроніки Нарнії». І навіть, якщо ви ніколи не читали пригоди чотирьох дітей Певенсі, яких мати відправила через бомбардування Лондона у безпечне місце, ви напевно знайомі з цією історією, хоча б у загальних рисах, адже казка лягла в основу фільму-екшену «Хроніки Нарнії» .

             Льюїс був унікальною особистістю: шанованим професором, який обіймав різні посади в Оксфордському та Кембриджському університетах в Англії, ерудитом і богословом, який вже у зрілому віці став християнином.


Сьогодні  студенти 1-3-х курсів, факультету готельного бізнесу, Національного університету харчових технологій, разом з працівниками відділу документів іноземними мовами, здійснили екскурсію у минуле тисячоліття, аби ознайомитися з життям і творчістю Клайва Льюїса.

 


Екскурсоводом для них була Тетяна Поліщук, працівник відділу, яка розповіла про найбільш цікаві сторінки життя і творчості письменника.


Для студентської молоді було продемонстровано презентацію про Клайва Льюїса та уривок з фільму «Лев, Біла відьма і шафа». Фільм було знято на кіностудії Уолта Діснея.






    По закінченню імпрези, для студентської молоді  екскурсію бібліотекою провели завідувачі відділів: Тетяна Яцюк, Оксана Ковальчук та Ольга Кириченко, які розповіли про ресурси нашої книгозбірні. Окрім того, молодь мала можливість зробити світлини на різноманітних локаціях нашої бібліотеки.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Переклади Олени Пчілки

Бібліотека Луї Нюсера, Ніцца, Франція

"Бібліотечна гутірка" про улюблені книги