Книга у подарунок


Книга – любов на все життя. Чи не тому саме 14 лютого відзначають Міжнародний день дарування книг. Це свято для тих, хто любить читати і охоче ділитися цією любовю з іншими.

Започаткувала цей день американка Еммі Бродмур – засновниця сайту дитячої книги. Ідея свята до неї прийшла, коли один з трьох її синів здивовано поцікавився, чому в календарі немає свята дарування книг один одному. Так і зародилася ця чудова ініціатива. Приємно, що в Україні вона також пустила своє коріння.




Відділ документів іноземними мовами, у переддень свята, отримав чудовий подарунок від Бурмістрова Олександра Миколайовича - нашого користувача з майже тридцятилітнім стажем. Він поділився з нами книгами зі своєї бібліотеки – бестселерами американських та англійських авторів, які нині дуже важко придбати, книгами з психології та DVD дисками з записами художніх фільмів. До слова, Олександр Миколайович вже неодноразово дарував нам книги. От і до свята зробив нам такий чудовий подарунок. Щира подяка Олександру Миколайовичу  від нас,  від наших користувачів.

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Переклади Олени Пчілки

Бібліотека Луї Нюсера, Ніцца, Франція

"Бібліотечна гутірка" про улюблені книги