суботу, 6 березня 2021 р.

Відкритий урок з англійської мови «Відомі жінки, які назавжди залишили слід на нашій планеті.»

   Сьогодні, 6 березня в стінах нашої книгозбірні  в інформаційному центрі «Вікно в Америку» відбувся дуже цікавий, надихаючий відкритий урок з англійської мови, який називався «Відомі жінки, які назавжди залишили слід на нашій планеті», приурочений з нагоди Міжнародного дня жінок 8-го березня – свята краси, весни, любові та ніжності. Працівники відділу документів іноземними мовами, Лавренюк Марія та Пишнюк Олена, разом із учнями спеціалізованої школи №1 міста Луцька взяли активну участь у проведенні уроку. Під час уроку працівники відділу документів іноземними мовами  розповіли про видатних жінок Америки, які не лише зробили великі досягнення для суспільства, але й торкнулись людських сердець: Майя Єнжєлоу та Опра Уінфрі. Президент США Барак Обама називав їх «Світлом Америки» в усі часи. Між жінками був тісний духовний звязок. Майя Єнжєлоу була найкращим вчителем, педагогом, спорідненою душею, наставницею та хорошим другом для Опри Уінфрі.  

«Вона назавжди для мене залишиться веселкою в небі», так говорить про свою покровительку  Опра Уінфрі  - американська акторка, телеведуча, письменниця, найвпливовіша людина шоу-бізнесу в 2009 році за версією журналу Forbes.


Учні гімназії №1 також підготували розповіді  про відомих жінок, зокрема, Емму Вотсон, Коко Шанель, Джамалу, Олену Шоптенко, Тіну Кароль та інших.


   


   Присутнім на уроці, було цікаво дізнатися про досягнення, життєвий і творчий шлях видатних дінок світу  та проаналізувати, які риси характеру допомогли їм стати успішними і відомими людьми.



   Захід був  повчальним та пізнавальним. Він супроводжувався призентацією, відео та аудіо матеріалами.






Наприкінці заходу учні, скориставшись нагодою, долучилися до Міжнародного онлайн Клубу з Семом Абрамсом, волонтером корпусу миру. 

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар