English Kids Club!!!

    Вивчення англійської мови – це завжди непросто, однак є різні шляхи для досягнення своєї цілі. Але в інформаційному центрі Вікно в Америку ми говоримо: "No!" нудним урокам, сидінням над підручниками чи заучуванню слів. В інформаційному центрі Вікно в Америкуми говоримо: "Yes!" креативному підходу до навчання, веселим іграм і активній діяльності наших учнів.


   13 березня 2021 року ми вкотре зустрілися на щотижневому клубі з англійської мови для наймолодших. Темою нашого заняття була «Погода». Ми вивчили нові слова (terrible storm, thunder and lightning, heavy rain, black clouds etc.), повторили минулий час, форми there was, there were, there wasnt, there werent, практикували навички аудіювання та визначали погоду в різних країнах (like thunderstorm in Poland, rain in England etc.), кожен розповідав, яку він погоду любить і чому. 



   Ми також бавилися у ігри, такі як “Kaboom” (about irregular verbs), Tic Tac Toe і Hangman. В нас на уроці панувала дуже тепла і весела атмосфера.

   





Орім того, в інформаційному центрі Вікно в Америку” щосуботи проходять цікаві міжнародні онлайн-клуби з  Семом Абрамсом. На яких Сем ділиться своїми знаннями і досвідом. На клубах, присуні онлайн, спілкуються на різноманітні цікаві теми  англійською мовою.    

   Такі онлайн-зустрічі  допомагають покращити англійську мову, знайти нових друзів та надають високий рівень спілкування англійською, що є дуже цінно і важливо у наш час!!!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Переклади Олени Пчілки

Бібліотека Луї Нюсера, Ніцца, Франція

"Бібліотечна гутірка" про улюблені книги