English Kids Club!

              Як зацікавити дітей у вивченні англійської мови?

   Звісно, що ми в інформаційному центрі Вікно в Америку маємо свої власні ідеї та думки стосовно цього: ми навчаємо дітей у грі. 

 


   Тому що гра –  це позитивна емоція, а там де позитивна емоція, там є активність, увага і уява, які активізують мислення і піднімають настрій; підкреслюємо успіхи дітей, виражаючи емоції і захоплення; 

навчаємо дітей у колективі; підтримуємо комфортну психологічну обстановку, тому що, психологічний комфорт одна з найважливіших умов хорошого засвоєння вивченого матеріалу; 

намагаємося запевнити дітей, що їхні можливості безмежні, змусити їх відчути, як важливо знати іноземну мову, розмовляти з іноземцями та заводити нових друзів.

   


   Сьогодні, 27 березня,  2021 року ми вкотре зустрілися на щотижневому клубі з англійської мови для наймолодших. Ми розмовляли на тему «Місця, які ти можеш відвідати у місті». На клубі ми всі плідно та результативно попрацювали: вивчили нову лексику, складали діалоги, виконували вправи, повторили минулий час правильних і неправильних дієслів та грали в ігри такі як    Prepositions of Place Board Game, Places in a Town Game, Hot Potatoes, Asking the Way Game, де діти використовуючи карту міста та кілька корисних фраз (Where is the nearestHow can I get toCould you tell me the way) намагалися визначити кожне місце в місті і дати правильні вказівки, як туди дістатись та “Name Your Favorite” – гра, де учні мали можливість поговорити про свої улюблені місця у місті.

   

Але ми всі в інформаційному центрі «Вікно в Америку» також знаємо, як важливо мати у програмі вивчення англійської спілкування з носієм мови! Тому ми завжди з нетерпінням очікуємо на нову онлайн зустріч на платформі “ZOOM” на Міжнародному Клубі Розмовної Англійської мови з обдарованим Семом Абрамсом! Оскільки це чудовий спосіб познайомитись з людьми з усього світу, завести нових друзів, зміцнити наші знання та навички у вивченні англійської, розширити можливості висловлювання англійською мовою, професійно розвиватися у вивченні англійської мови, і як результат - ефективність таких онлайн клубів, проявляється в тому, що ми відразу починаємо не лише говорити, але і думати англійською.

 

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Переклади Олени Пчілки

Бібліотека Луї Нюсера, Ніцца, Франція

"Бібліотечна гутірка" про улюблені книги