суботу, 20 березня 2021 р.

English Kids Club!

 

Інформаційний центр «Вікно в Америку» щиро вітає усіх зі святом Святого Патріка!!!

День Святого Патріка – релігійне і національне свято в Ірландії та Сполучених Штатах Америки, яке стало міжнародним.



Його відзначають 17 березня. В цей день прийнято пити віскі або пиво, носити зелений одяг, танцювати та співати. Символом забави є трилисник конюшини. За легендою, його вибрав сам Святий Патрік яке символ віри у Трійцю. День Патріка асоціюється з великою кількістю зеленого кольору, і навесні особливо  

багатозеленого кольору також, - це колір пробудження та зародження нового життя!!!Тому сьогодні, 20 березня   2021 року в Інформаційному  Центрі «Вікно в Америку» у Луцьку вкотре відбулася зустріч з учнями щотижневого дитячого клубу для наймолодших, присвячена святкуванню  Дня Святого Патріка.

Школярам було запропоновано переглянути призентацію про історію виникнення свята, його традиції та символіку, ми вивчили велику кількість слів стосовно свята(Leprechan,shamrock, horseshoe, pot of gold, harp etc.), пограли в інтелектуальну вікторину «Квіз», формуючись в команди, і змагались між собою відповідаючи на різні питання і вирішуючи завдання і головоломки, також вивчили вірш  “I am a little Leprechaun” виконували різні завдання у дусі свята, писали побажання з нагоди свята – для своєї сім’ї, друзів, для себе і всього світу; також грали в ігри Bingo, St Patricks Board Games, Chinese Telephone, Magic Bottle, Scramble etc.  та робили крафти. 



Захід був організований в атмосфері милого спілкуванння в поєднанні з американськими та ірландськими традиціями.



  


  Ми в Інформаційному Центрі «Вікно в Америку» звісно знаємо, як нам всім не вистачає живої англійської!!! Тому  родзинкою нашого дня став Міжнродний онлайн Клуб з Семом  Абрамсом, носієм англійської мови, колишнім волонтером  Корпусу Миру, де ми дізналися ще більше про День Святого Патріка та просто чудово провели час у колі людей з усіх куточків світу!

   Ми всі дуже пишаємося, що Америка нам подарувала можливість мати такого чудового волнтера, і ми звісно дуже поважаємо і цінуємо його глибокі і міцні знання та працьовитість і сподіваємося невдовзі побачитися в стінах нашої книгозбірні!!!



Немає коментарів:

Дописати коментар