Молоді педагоги - гості книгозбірні

     


Сьогдні, у перший день шкільних канікул,  на базі відділу документів іноземними мовами Волинської ДОУНБ ім. Олени Пчілки проходить школа молодого педагога, організована Центром професійного розвитку педагогічних працівників Луцької міської ради.  У стінах відділу свою кваліфікацію підвищують молоді викладачі англійської та польської мов шкіл міста Луцька.


Працівники відділу документами іноземними мовами також  долучилися до навчання молодих педагогів. Зокрема, О.Кириченко - завідувачка відділу розповіла про ресурси, які можуть стати у нагоді молодим педагогам: книги та періодичні видання з методики викладання іноземних мов.





Провідний бібліотекар - К.Веремчук розповіла про різноманітні активності, які проходять на базі відділу: літературні вечори, клуб любителів зарубіжної літератури, літні мовні  табори, тощо.



Олена Пишнюк – керівник ІЦ «Вікно в Америку», який є структурною одиницею відділу документів про ресурси центру, його можливості та про різноманітні заходи, які проходять в його стінах

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Переклади Олени Пчілки

Бібліотека Луї Нюсера, Ніцца, Франція

"Бібліотечна гутірка" про улюблені книги